ALTIJD KORTINGKom in mijn team

Wil je altijd korting op de producten van Stampin' Up!? Als eerste de catalogussen ontvangen en ook als eerste eruit mogen bestellen, al voordat de rest dit mag? Schaf dan nu het voordeelpakket aan en kom gezellig bij mijn team van demo's!


De producten van Stampin' Up! zijn alleen via demonstrators te koop.  Als demo kun je kennis met alle demo's in de wereld delen. Ook kom je in mijn team terecht en help ik je in je demoschap. Als je dat wilt natuuurlijk. 
 
Je kunt ervoor kiezen om zelf workshops te geven en / of klanten te werven zodat jouw hobby bekostigd wordt. 


Maar wil je gewoon lekker voor jezelf knutselen? Dat kan ook! Stap in en ontvang bij elke bestelling minimaal 20% korting op alles!


*Wat krijg je als demonstratrice*

* Korting: Op alle Stampin' Up! producten direct 20% korting
* Sneak Peaks: Je krijgt als allereerste de nieuwste producten te zien en de gelegenheid om als eerste te kopen.
* On Stage: Je krijgt twee keer per jaar de kans om (tegen betaling) aanwezig te zijn bij het grootste business event van Stampin' Up!
* Je wordt betaald om te doen wat je leuk vindt: Geef workshops of party's, koop met korting voor jezelf of verkoop aan anderen en ontvang het verschil in prijs voor jezelf!

Stel je eigen voordeelpakket samen: 
Voor €129,- mag je producten uit actuele catalogi kiezen ter waarde van €175,-. Je betaald middels automatische incasso of creditcard.

Klik hier om direct in te stappen in mijn team! 

*Goed om te weten*

Waar moet ik aan voldoen om demo te blijven en mijn korting te houden?
Elk kwartaal doe je voor minimaal €363,- incl btw een bestelling bij Stampin' Up!. De kwartalen zijn: Jan-Mrt, Apr-Jun, Jul-Sept en okt-dec. 

Het eerste kwartaal is wanneer je instapt natuurlijk al begonnen. Je hoeft dan nog niet aan het minimum te voldoen. Je hebt tot het einde van het volgend kwartaal om dat wel te doen. De bestellingen die je in je eerste kwartaal doet, tellen natuurlijk wel gewoon mee. 

Kan ik alleen voor mezelf instappen en niet aan anderen verkopen?
Jazeker! Het maakt voor Stampin' Up! niet uit wie er koopt. Zolang je per kwartaal maar het eerder genoemde minimum uitgeeft, houd jij je privileges als demo. 

Moet ik workshops of party's geven?
Nee. Jij bepaalt wat je doet en hoe je het doet. Je moet niets.

Wat als ik mijn kwartaalminimum niet haal?
Je krijgt een extra maand de tijd om alsnog je kwartaal te halen. Lukt dat niet, dan hoef je niets te doen. Je valt uit als demo, je hebt geen verplichtingen meer. Je kunt ook niet meer kopen met de 20% korting. Wil je toch weer instappen? Geen probleem; je koopt een nieuw voordeelpakket en je doet weer mee.

Wat als ik geen demo meer wil zijn?
Je hoeft niets te doen. Zodra jij niet je kwartaalminimum haalt, valt je uit als demo. Je loopt geen risico, er zijn geen kleine lettertjes of verplichtingen en niemand komt verhaal halen voor jouw keuze! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten