Volg PaperStar* per email!

Workshops

*Zoveel te doen, doe wat je leuk vindt!*

Wat is er leuker dan met een vriend of vriendin, moeder, zus, schoonzus, oma, collega's.. een ochtend of avondje te ontspannen en doen wat je leuk vindt! De workshops die PaperStar* aanbiedt zijn gevarieerd en ingestoken op technieken en altijd leuk voor alle niveaus. Geen workshop is hetzelfde en er worden iedere keer weer verschillende materialen gebruikt. Van de Big Shot tot aan ponsen, van stempels met inktpads tot aan inkleuren van stempels en watercolorproducten. 

De prijzen van de workshops kunnen variëren. Ze kennen een (of twee!) eigen aanbieding die dan alleen voor die workshop geldig is. Voorkeur voor een bepaalde workshop? Deel het met me!

*Workshops*

Hieronder vind je de data en de workshops die er aan gekoppeld zijn. Zelf een voorstel voor een andere datum? Je kunt een datum op vrijdagavond of woensdagochtend voorstellen.

Een workshop vindt plaats bij mij thuis op Vincent van Goghstraat 9 in Helvoirt. De workshop gaat door bij 2 personen en kent een maximum van 6 personen.
Voor grotere groepen: locatie, thema's en datum in overleg. Minimale aanmelding voor grotere groepen is 1 maand van tevoren.

Betalingen vinden plaats via een digitaal betaalverzoek per email tenzij van tevoren anders overeen gekomen. Kosteloos annuleren 2 dagen voor de workshop, daarna vindt er geen teruggave van workshopkosten plaats. Bij overmacht ontvang je een cadeaubon ter waarde van de prijs van de workshop.
*Familie in een lijstje
Vrijdagavond 19 april 2019 * 19:45 - 22:30   (VOL)
Woensdagochtend 24 april 2019 * 09:15 - 22:30 (nog 2 plaatsen)
Kosten: € 15,- p.p.
In mooi lijstje zetten we jouw gezin neer, voor jezelf, voor je moeder of iemand anders. We gaan met de watercolorpencils en waterpen aan de slag.

Aanbieding: 
1. Bij aankoop van de Watercolor pencils + de Aqua Painter (blz 202 en 203 van de jaarcatalogus) is de workshop maar €7,50 ipv € 15,- p.p
2. Bij aankoop van een Stamparatus (blz van 207 van de jaarcatalogus) is de workshop GRATIS en krijg je direct uitleg over deze gave tool tijdens de workshop!


*Mini-Album
Vrijdagavond 24 mei 2019 * 19:45 - 22:30  (nog 1 plaats!)
Woensdagochtend 22 mei 2019 * 09:15 - 12:00
Kosten: € 15,- p.p.
Je gaat een mini album maken om 12 foto's (10 x 10 cm) in kwijt te kunnen!

Aanbieding: 
1. Bij aankoop van een van de all-inclusive kits uit de jaarcatalogus (blz 7 t/m 10), kost deze workshop maar €7,50!
2. Bij aankoop van de Incredible like you kit (voorjaarscatalogus blz 21) met bijbehorende extra supplies is de workshop GRATIS!*Project voor de mannen
Vrijdagavond 7 juni 2019 * 19:45 - 22:30  
Woensdagochtend 12 juni 2019 * 09:15 - 12:00
Kosten: € 15,- p.p.

Kom je iets voor vader maken? Of je voorraad met presentjes en kaarten voor mannen aanvullen?

Aanbieding: 
LET OP: Vóór 1 juni aangeven of je gebruik wilt maken van de aanbieding ivm aflopen van de catalogus op 3 juni.
Bij aanschaf van de Geared Up Garage bundle (blz 43 van de voorjaarscatalogus) is de workshop GRATIS*Verjaardagskaarten in een doosje
Stel een datum voor!
Kosten: € 15,- p.p.
Vul je voorraad aan en bewaar in een handig gedecoreerd doosje! We werken met de nieuwste producten uit de voorjaarscatalogus en wat leuke jaarartikelen komen ook voorbij. Ook leuk om weg te geven!

Aanbieding: 
1. Bij aankoop van de piece of cake bundle (blz 18 voorjaarscatalogus) kost de workshop € 7,50 ipv € 15,- p.p. 
2. Bij aankoop van van de Amazing life bundle (blz 28 voorjaarscatalogus) is de workshop GRATIS 
*Explosionbox Stel een datum voor op vrijdagavond of woensdagochtend!
Kosten: € 15,- p.p.
Maak zelf een explosionbox! Leer hoe je keer op keer een verrassende 
verpakking voor kleine cadeautjes maakt. Je zult versteld staan van je eigen eindresultaat.Aanbieding: 
1. Bij aankoop van de Stampin' Trimmer (snijmachine, blz 208, jaarcatalogus) kost de workshop maar € 7,50 ipv € 15,- p.p.
2. Bij aankoop van de Stitched All Around bundle (blz 17 jaarcatalogus)is de workshop GRATIS!
*Vlinders overal
Op aanvraag
Kosten: € 15,- p.p.
De voorjaarscatalogus heeft twee prachtige sets met vrolijke vlinders. We maken een paar verschillende projecten en gaan met SAB items aan de slag die perfect aansluiten op deze sets.

Aanbieding:
1. Bij aanschaf van de Vlinderdans / Butterfly gala bundle (blz 35 voorjaarscatalogus) kost de workshop maar € 7,50 ipv € 15,- p.p.
2. Bij aanschaf van de Beauty Abounds Bundle (zie foto hierboven of blz 13 van de voorjaarscatalogus) is de workshop GRATIS.

Neem contact met me op via het contactformulier, app me, mail me of stuur een berichtje via facebook messenger om je aan te melden voor een workshop!

Reacties

Volg PaperStar* per e-mail!

Veel gelezen