* Verkoop van creatieve materialen van Stampin' Up! * Workshops * Opdrachten * Raamtekeningen * Op locatie * Webshop *

Workshops


Of je nu tijd voor jezelf wilt of samen met iemand een gezellige avond wilt hebben, het is mogelijk bij PaperStar*. Heb je zelf een idee wat je graag zou willen (leren) maken? Stel het voor en ik ontwerp een persoonlijke workshop voor jou en je mede workshoppers. 
Hieronder vind je de kalender voor het eerste half jaar van 2020.

Inschrijven?
Stuur me even een berichtje via contact, what's app, facebook messenger of mail.

Wil je zelf een datum voorstellen? Dan kan! Mijn workshops geef ik alleen op vrijdagavond. Wil je echt een andere dag, dan bespreken we de mogelijkheden en is het deelnemer aantal minimaal 5.

Een workshop gaat door vanaf 2 personen en er is een maximum van 10 personen bij mij thuis. Grotere groep? Dan regel jij of in samenspraak een andere locatie en mogelijkheden qua datum en tijd.


Betalingen vinden minimaal 4 dagen vooraf digitaal plaats, tenzij anders overeengekomen. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren. We spreken een nieuwe datum af, of je ontvangt het workshoppakketje en €5,- retour. Tenzij overmacht, dit wordt overeengekomen.  

Workshopkalender

Door de COVID-19 crisis zijn alle workshops tot en met 1 juni omgezet naar Facebook live workshops. Dat betekent dat je een workshoppakket opgestuurd krijgt en in de besloten Facebook groep van PaperStar* live kunt deelnemen aan onderstaande workshops:

10 April - Tafel & Taart decoratie
17 april - Cadoosjes
15 mei - Fun folds

Een workshoppakketje kost €15,-. Kom je deze bij mij ophalen, dan €12,50. Bij elke workshop hoort een aanbieding, deze is bij de specifieke workshop terug te vinden. 


Workshopthema's

Alle plaatjes bij de workshops zijn indicatief en het project op de workshop is dus niet hetzelfde!


Tafel & Taart decoratie
Er is nog zoveel meer mogelijk met papier dan kaarten en doosjes maken! Met ponsen en snijmallen gaan je aan de slag om de leukste tafeldecoratie te maken. En vergeet je caketopper niet! Geen feesttafel is meer veilig bij jou, alles wordt schitterend..

10 april 2020 - €15,- p.p. - gaat door!
Workshop aanbieding: Bij aankoop van de Lined Alphabet, workshop voor maar €5,-! (excl verzending)

Facebook live - 19:45 tot 22:30


Cadoosjes


Hoe leuk is het om een kleinigheidje te geven in een doosje wat je zelf gemaakt hebt?
Je krijgt alle materialen om meerdere doosjes te maken en natuurlijk een uitgebreide beschrijving.

17 april 2020 - €15,-  - Gaat door bij 2 personen
Aanbieding volgt!
Facebook Live - 19:45 tot 22:30

Fun folds
Hoe leuk is het als je een kaart krijg waar iets uit popt? of die bijzonder in elkaar gevouwen zit? Nu kun jij er zelf eentje maken om weg te geven of om lekker voor jezelf te houden. Door de complexiteit van de fun folds maak je niet meer dan twee kaarten deze avond. Maar geloof me, je gaat dit gaaf vinden!

15 mei 2020 - €15,- Gaat door bij 2 personen
Aanbieding volgt!
Facebook live - 19:45 tot 22:30Kind & Kit28 februari - 09:30 tot 12:00
Plaats voor max 3 koppels - nog 2 plaatsen


Samen met jouw zoon of dochter (v.a. 7 jaar)(of neefje, nichtje, buurmeisje, kleinkind..) kom je kaarten maken. Je maakt gebruik van de Look Up! cardkit en hebt dus ook TWEE opties voor deze workshop:

1. Je schaft de volledige kit voor €35,- (=incl €2,- vergoeding voor gebruik van mijn materiaal) aan en komt verder samen workshoppen. De kit bevat inhoud voor 15 kaarten. Incl stempelset, inktkussen, bevestigingsmateriaal etc. Je kunt nog lekker samen thuis verder knutselen dus!

2. Je betaald €10,- pp. (€20,-) en krijgt materiaal om SAMEN 5 kaarten te maken. Het materiaal (excl stempelset en inkt) krijg je na afloop mee naar huis.

Wat zit er precies in de kit?
- setje van 7 stempels + stempelblok
- 15 basiskaarten. 3 van elk van de 5 designs
- 15 geprinte enveloppen
- Inktspot (klein inktkussentje)
- bevestigingsmateriaal
- versieringen

Uiteraard alles onder het genot van een kopje thee, koffie of ranja en wat lekkers!

Max plaats voor 3 koppels per workshop - nog 2 plaatsen


Verjaardagskaarten voor alle niveausAltijd fijn om een voorraadje van verjaardagskaarten in huis te hebben. Je gaat er verschillende maken en leert zo basistechnieken. Ook leer je hoe je vanuit daar een niveautje op kunt stappen om er een waar kunstwerk van te maken. 

17 Januari 2020 - €15,- p.p. - max 6 personen - VOL - 
Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!

Maak je eigen DesignPapier

Er schuilt een artiest in iedereen! En met deze workshop komt hij heel makkelijk naar boven. Je gaat je eigen desigpapier stempelen, kleuren, bewerken met inkt.. Ontwerp zelf met de materialen voor handen of volg de door mij gemaakte voorbeelden. 

7 februari 2020 - €15,- p.p. - max 6 personen - nog 3 plaatsen -Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!


LUXE Workshop - Forever Album

Maak het begin van jouw forever album. Een mooie plek om dierbare herinneringen in op te slaan. Daarnaast kun je dit album uit blijven breiden! Je krijgt flink wat materiaal om het album helemaal naar jouw wens te maken:

Basic Black Album - 1/2 pak designpapier (keuze uit 3 collecties) - Voldoende materiaal voor 3 pagina's en versieringen!

6 maart 2020 - €30,- - max 6 personen - nog 4 plaatsen -Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!


No line watercoloring
Dit klink heel ingewikkeld, vind je niet? Ik ga jou leren hoe je jouw eigen aquarel maakt zonder dat je hoeft te kunnen tekenen.. Deze kleurtechniek laat jezelf en anderen verbazen. 

Uitgesteld - €15,- - Max 6 personen - nog 4 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!
Inschrijven? 
Stuur me even een berichtje via contact, what's app, facebook messenger of mail.

Wil je zelf een datum voorstellen? Dan kan! Mijn workshops geef ik alleen op vrijdagavond. Wil je echt een andere dag, dan bespreken we de mogelijkheden en is het deelnemer aantal minimaal 5.

Een workshop gaat door vanaf 2 personen en er is een maximum van 10 personen bij mij thuis. Grotere groep? Dan regel jij of in samenspraak een andere locatie en mogelijkheden qua datum en tijd.Vragen? Kijk even op de 'vind je vraag' pagina!


Betalingen vinden minimaal 4 dagen vooraf digitaal plaats, tenzij anders overeengekomen. Annuleren kan tot 5 dagen van tevoren, er vindt geen terugbetaling plaats. We spreken een nieuwe datum af, of je ontvangt het workshoppakketje en €5,- retour. Tenzij overmacht, dit wordt overeengekomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten