WORKSHOPSOf je nu tijd voor jezelf wilt of samen met iemand een gezellige avond wilt hebben, het is mogelijk bij PaperStar*. Heb je zelf een idee wat je graag zou willen (leren) maken? Stel het voor en ik ontwerp een persoonlijke workshop voor jou en je mede workshoppers. 
Hieronder vind je de kalender van 2020.

Inschrijven?
Stuur me even een berichtje via contact, what's app, facebook messenger of mail. 

Wil je zelf een datum voorstellen? Dan kan! Mijn workshops geef ik alleen op vrijdagavond. Wil je echt een andere dag, dan bespreken we de mogelijkheden en is het deelnemer aantal minimaal 5. 

Een workshop gaat door vanaf 2 personen en er is een maximum van 8 personen bij mij thuis. Grotere groep? Dan regel jij of in samenspraak een andere locatie en mogelijkheden qua datum en tijd.

Betalingen vinden minimaal 4 dagen vooraf digitaal plaats, tenzij anders overeengekomen. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren. We spreken een nieuwe datum af, of je ontvangt het workshoppakketje en €5,- retour. Tenzij overmacht, dit wordt overeengekomen.  Door de COVID-19 crisis zijn alle workshops tot en met 1 augustus omgezet naar Facebook live workshops. Dat betekent dat je een workshoppakket opgestuurd krijgt en in de besloten Facebook groep van PaperStar* live kunt deelnemen aan onderstaande workshops:


    


Een workshoppakketje kost €14,- excl verzenden. Bij elke workshop hoort een aanbieding, deze is bij de specifieke workshop terug te vinden. De workshops starten om 19:45 en eindigen rond 22:00.

Workshops na de zomer(vakantie)

Dit zijn werk de workshops bij mij of bij jou thuis. Ik kan maximaal 6 personen met gepaste afstand bij mij aan tafel kwijt. Besef dat we samen met de materialen werken. Vind je dit niet prettig? Sluit dan aan bij de facebook live versie van deze workshop! Houdt daarvoor de kalender in de gaten, deze datums worden later naar beschikbaarheid gepland. Onderstaande workshops zijn allemaal op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30.


         


Hieronder vind je alles terug over de thema's van de workshops.  
Visualisatie van de workshop vindt na 3 juni plaats.

Workshopthema's
Alle plaatjes bij de workshops zijn indicatief en het project op de workshop is dus niet hetzelfde!


Meer voor MANNEN

ONLINE WORKSHOP
21 juni is het vaderdag! Iets van eigen hand is altijd leuk. Vier je geen vaderdag? Geen paniek! De projecten zijn vooral gericht op het mannelijke publiek. Het is vaak moeilijk om wat 'mannelijkere' kaarten & projecten te maken. Dus daar gaan we mee aan de slag.

19 juni  2020 - €14,- excl verzending €16,50 incl verzending - Al voldoende aanmeldingen om door te gaan! Schaf je de nieuwe Beautiful World Bundle (blz 26 catalogus 2020 (na 3 juni)) aan, dan is deze workshop GRATIS! (excl verzenden)
Facebook Live - 19:45 - 22:15

Seizoen Afsluiting - Mini Album

De zomer(vakantie) komt eraan! Dan worden er altijd extra foto's gemaakt. Wat is nu leuker dan je eigen fotos in je zelf gemaakte album te plakken? Uiteraard een nieuwe ontwerp dan eerder gemaakte albums. Je krijgt alle materialen om een volledig mini album te maken. Uiteraard komt er nog een klein bonusproject bij!

3 juli 2020 - €15,- excl verzending €18,50 incl verzending - Schaf je de nieuwe Whale Done bundle (na 3 juni te bestellen, nieuwe catalogus) aan dan kost deze workshop maar €5,-! (excl verzenden)

Spelen met bloemen


Wie houdt er niet van bloemen?? Je gaat bloemen maken met punches en snijmallen en veel fantasie. Met papier zijn er oneindig veel mogelijkheden. Hoe leuk is het om een bloem op een kaart te verwerken of op een cadeauverpakking? Of misschien maak je later wel een hele bos voor iemand die je dierbaar is.

28 augustus 2020 - €16,50 - Max 6 personen - nog 6 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!


No line watercoloring


Dit klink heel ingewikkeld, vind je niet? Ik ga jou leren hoe je jouw eigen aquarel maakt zonder dat je hoeft te kunnen tekenen.. Deze kleurtechniek laat jezelf en anderen verbazen. Wil je graag je eigen watercoloring tools hierbij hebben zodat je thuis ook nog aan de slag kunt? Deze schaf je bij mij aan voor €14,50 (1 fine tip, 1 medium tip & een large flat brush) en dan krijg jij €2,50 korting op de workshop!

18 september 2020 - €16,50 - Max 6 personen - nog 6 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!


Creative Event!

3 oktober 2020 - €55,- - HelvoirtHuis in Helvoirt - 10:30 * 16:30

Textuur Technieken

Aan de slag met embossing paste, embossingfolders, textuur maken met papier, snijmallen en punches.. 

23 oktober 2020 - €16,50 - Max 6 personen - nog 6 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!

KERST

Afbeelding volgt

Een workshop volledig in het thema van kerst, naast een paar kaarten gaan we ook een cadeaudoosje en een leuk lijstje maken. Kom lekker in de warme sferen van het feestseizoen!

20 november 2020 - €16,50 - Max 6 personen - nog 6 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!

Workshop voor het goede doel

Afbeelding volgt


Elk jaar houd ik een workshop voor een goed doel en dit jaar is dat Nationaal Fonds Kinderhulp . Je gaat een stapel verjaardagskaarten maken met een bijpassend doosje. €10,- van deze workshop gaat direct naar het goede doel! Let op: Er zijn 8 plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Wil je liever thuis aan de slag dan is er exclusief voor deze workshop een pakket aan te schaffen voor €17,50. Ook van dit pakket gaat €10,- direct naar het goede doel!

11 december 2020 - €17,50 - Max 8 personen - nog 8 plaatsen -

Deze workshop op een andere datum? Vanaf 4 personen kun je een voorstel voor een datum (bij voorkeur vrijdagavond) doen!

Kind & Kit


woensdagochtend 15 juli 2020 van 09:15 tot 12:00
Plaats voor max 3 koppels - nog 3 plaatsen


Samen met jouw zoon of dochter (v.a. 7 jaar)(of neefje, nichtje, buurmeisje, kleinkind..) kom je kaarten maken. 

Je maakt gebruik van de Simply Citrus Card Kit en hebt dus ook TWEE opties voor deze workshop:

1. Je betaald 20,- p.p. en ontvangt de volledige card kit ter waarde van €39,- met z'n tweeën. Daarbij mag je bij de workshop nog gebruik maken van alle passende kleuren inkt, versieringen & stempelsets die ik beschikbaar stel! (dat is dus een workshop voor maar 0,50 p.p.!) Uiteraard krijg jij je complete kit mee naar huis aan het einde van de workshop om nog thuis verder te kunnen.

2. Je betaald €15,- p.p. en krijgt materiaal om IEDER 5 kaarten te maken. Het materiaal (excl stempelset en inkt) krijg je na afloop mee naar huis.

Wat zit er precies in de kit?
- setje van 8 stempels + stempelblok
- 15 basiskaarten. 3 van elk van de 5 designs
- 15 geprinte enveloppen
- Inktspot (klein inktkussentje)
- bevestigingsmateriaal
- versieringen
- Draad

Uiteraard alles onder het genot van een kopje thee, koffie of ranja en wat lekkers!

Inschrijven? 
Stuur me even een berichtje via contact, what's app, facebook messenger of mail.
Wil je zelf een datum voorstellen? Dan kan! Mijn workshops geef ik alleen op vrijdagavond. Wil je echt een andere dag, dan bespreken we de mogelijkheden en is het deelnemer aantal minimaal 5.

Een workshop gaat door vanaf 2 personen en er is een maximum van 10 personen bij mij thuis. Grotere groep? Dan regel jij of in samenspraak een andere locatie en mogelijkheden qua datum en tijd.


Vragen? Kijk even op de 'vind je vraag' pagina!


Betalingen vinden minimaal 4 dagen vooraf digitaal plaats, tenzij anders overeengekomen. Annuleren kan tot 5 dagen van tevoren, er vindt geen terugbetaling plaats. We spreken een nieuwe datum af, of je ontvangt het workshoppakketje en €5,- retour. Tenzij overmacht, dit wordt overeengekomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten