WORKSHOPS

 


Een keer per maand zijn er op vrijdagavond van 20:00u. tot 22:30u. vaste workshops bij PaperStar* in Helvoirt. Wil je bij jou thuis of op locatie een workshop? Dit is mogelijk vanaf 4 personen en vanaf 17 jaar. Hieronder vind je een overzicht van de actuele workshops. Scroll door naar beneden om alle uitleg en voorwaarden te lezen. De plaatjes zijn niet het voorbeeld van de workshop, puur ter decoratie. 

VRIJDAG 28 AUGUSTUS - SPELEN MET BLOEMEN
Je gaat bloemen maken met punches en snijmallen en deze verwerken we in een zelfgemaakt lijstje. Supervrolijk en ook leuk als cadeautje. Misschien maak je later wel een hele bos met deze technieken!

€16,50 per persoon - Maximaal 6 personen - Meld je hier aan!

VRIJDAG 18 SEPTEMBER - NO LINE WATERCOLORING

Dat klinkt heel ingewikkeld, vind je niet? Ik ga jou leren hoe je je eigen aquarel maakt zonder dat je kunt tekenen. Daarnaast ga je de mogelijkheden van de nieuwe water painters ontdekken! Wil je deze graag voor jezelf aanschaffen (€ 14,50) dan krijg je €2,50 korting op de workshop.

€16,50 per persoon - maximaal 6 personen - Meld je hier aan!

ZATERDAG 3 OKTOBER - CREATIVE EVENT

Aanmelden mogelijk tot en met 12 september. 

VRIJDAG 30 OKTOBER - TEXTUUR TECHNIEKEN

Aan de slag met embossing pasta, embossingfolders, embossinpoeder.. alles wat maar structuur en textuur brengt! Schaf je de embossingpasta en/of palet mesjes (€16,50 samen) erbij aan? Dan ontvang je €5,- korting op je workshopbedrag.

€16,50 per persoon - maximaal 3 personen - Meld je hier aan! (VOL)


VRIJDAG 20 NOVEMBER - KERST

Workshop volledig in het thema van Kerst! Wat decoratie voor binnen en enkele kaartjes om geliefden te kunnen sturen.

€16,50 per persoon - maximaal 3 personen - Meld je hier aan! (VOL)

VRIJDAG 11 DECEMBER - WORKSHOP VOOR HET GOEDE DOEL - gecanceld. Zie deze blog voor meer info!

Elk jaar houd ik een workshop voor het goede doel. Dit jaar is het voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.
Je gaat een stapel verjaardagskaarten maken met een bijpassend doosje. €10,- van de kosten van deze workshop gaan direct naar die goede doel. Let op: Er zijn 8 plaatsen beschikbaar! 

€16,50 per persoon - maximaal 8 personen - Meld je hier aan!
Klik hier voor de online mogelijkheid - Ook van het online pakket gaat €10,- naar het goede doel.


KIND & KIT
Deze workshop wordt geregeld tijdens de vakantie gepland. Er is geen online variant van.

Samen met jouw favoriete minimens (vanaf 7 jaar) kom jij kaarten maken. Je maakt tijdens de workshop gebruik van deze kit. De Simply Citrus Card kit. De data worden enkele weken voor de schoolvakanties bekend gemaakt. 

Optie 1: €15,- pp en je krijgt materialen om IEDER 5 kaarten te maken.  Meld je hier aan!

Optie 2: €20,- pp en je krijgt een VOLLEDIGE KIT incl stempels, inktkussentje en alle materialen om samen 15 kaarten te maken. Hieronder zie je wat er allemaal in zit :).  Meld je hier aan!INSCHRIJVEN
Kan via de 'Meld je aan' linkjes bij de betreffende workshops. 
Een workshop gaat door vanaf 2 personen en er is een maximum van 8 personen bij mij thuis. Grotere groep? In samenspraak regelen we een locatie en gaan we er een leuke (mid)dag van maken!

Betalingen vinden vooraf digitaal plaats. Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Voel je je ziek / heb je corona gerelateerde klachten? Meld je dan af. Je ontvangt het pakket voor de online workshop en krijgt toegang tot die workshop. 

Meer vragen? Zoek op de durf te vragen pagina of stuur mij een berichtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten